Search
In
 

Free classified Ads in General in Wanted / required

Here you will find all free classified Ads in General in Wanted / required, free Ads in General in Wanted / required, and free classifieds in General in Wanted / required.
Post a free classified Ad in Wanted / required, Post a free Ad in Wanted / required, Post a classified in Wanted / required

Ads results filter

State
City

Brand new samsung galaxy s4 s iv gt-i9400 / i9500 (factory unlocked)

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Posted: 18 Jan, 2015
Brand new samsung galaxy s4 s iv gt-i9400 / i9500 (factory unlocked)

Brand New Original In Pack Unlocked comes with 1 year international warranty Original from SamsungSim FreeUnlocked. Reply to us for more details

Membership

Free classified ad Location: Malaysia, Selangor
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 26 Dec, 2018

http://rebate.winmall.asia/registration/?rid=7921068698 Free ! Life time ! Save & Earn ! Cash back upto 100% !

Visa ke China

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 26 Nov, 2018
Visa ke China

So kat sini saya sharekan sikit tentang salah satu servis yang kami tawarkan ni antaranya ialah pengurusan visa ke China… Jadi kepada korang yang memang tak ada masa nak urus visa sebab busy or yang nak pergi China tapi tak tahu macam mana nak buat visa terutamanya korang yang first time nak pergi tu jadi dengan servis yang kami tawarkan ni,, korang dah tak perlu nak runsing lagi dah...

Free classified Ads in General in Wanted / required

Seminar maharajaborong china

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 26 Nov, 2018

PERLU LANGKAH KANAN UNTUK BERJAYA . Saya faham sesetengah dari kita memang ada hasrat nak mulakan perniagaan tapi takut atau tak berani nak mula sebab takut bisnes tu gagal. Sebenarnya bila kita meletakkan tanggapan seperti itu, ia adalah punca utama untuk membuatkan kita menjadi semakin takut untuk memulakan bisnes...

Temporary Maid Live in for 3-4 months

Free classified ad Location: Selangor, Kajang
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 13 May, 2017

I am looking for a temp maid who can live in 3-4 months to take care of elderly.Who can do simple cleaning and simple cooking. Please kindly contact me: 0193887695

Maid from Sabah / Sarawak / Indonesia / Cambodia

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 13 May, 2017

HP no 0122842145 Maid required for house hold and look after 2 year old child. Must be healthy, honest and hardworking. Age less than 30 years. Pembantu rumah tangga untuk kerja rumah dan jaga anak umur 2 tahun...

Car Dealership Mystery Shopper - Kedah

Free classified ad Location: Kedah, Sungai petani
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 28 Mar, 2017

Kami sedang menjalankan projek yang melibatkan Pengedar Kereta Mewah di seluruh negara (Semenanjung Malaysia sahaja) dan memerlukan individu yang matang untuk menjalankan penilaian untuk pengedar kereta yang ditetapkan dalam kawasan sekitar kediaman/tempat bekerja individu tersebut...

Car Dealership Mystery Shopper- Perak

Free classified ad Location: Perak, Ipoh
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 28 Mar, 2017

Kami sedang menjalankan projek yang melibatkan Pengedar Kereta Mewah di seluruh negara (Semenanjung Malaysia sahaja) dan memerlukan individu yang matang untuk menjalankan penilaian untuk pengedar kereta yang ditetapkan dalam kawasan sekitar kediaman/tempat bekerja individu tersebut...

Car Dealership Mystery Shopper - Terengganu

Free classified ad Location: Terengganu, Kuala terengganu
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 28 Mar, 2017

Kami sedang menjalankan projek yang melibatkan Pengedar Kereta Mewah di seluruh negara (Semenanjung Malaysia sahaja) dan memerlukan individu yang matang untuk menjalankan penilaian untuk pengedar kereta yang ditetapkan dalam kawasan sekitar kediaman/tempat bekerja individu tersebut...

Car Dealership Mystery Shopper - Pahang

Free classified ad Location: Pahang, Kuantan
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 28 Mar, 2017

Kami sedang menjalankan projek yang melibatkan Pengedar Kereta Mewah di seluruh negara (Semenanjung Malaysia sahaja) dan memerlukan individu yang matang untuk menjalankan penilaian untuk pengedar kereta yang ditetapkan dalam kawasan sekitar kediaman/tempat bekerja individu tersebut...

Car Dealership Mystery Shopper - Penang

Free classified ad Location: Pulau pinang, Georgetown
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 28 Mar, 2017

Kami sedang menjalankan projek yang melibatkan Pengedar Kereta Mewah di seluruh negara (Semenanjung Malaysia sahaja) dan memerlukan individu yang matang untuk menjalankan penilaian untuk pengedar kereta yang ditetapkan dalam kawasan sekitar kediaman/tempat bekerja individu tersebut...

Car Dealership Mystery Shopper - Kelantan

Free classified ad Location: Kelantan, Kota bahru
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 28 Mar, 2017

Kami sedang menjalankan projek yang melibatkan Pengedar Kereta Mewah di seluruh negara (Semenanjung Malaysia sahaja) dan memerlukan individu yang matang untuk menjalankan penilaian untuk pengedar kereta yang ditetapkan dalam kawasan sekitar kediaman/tempat bekerja individu tersebut...

Urgently Seeking Babysitter

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 15 Feb, 2017

I am urgently seeking babysitter at either Sri Rampai or areas nearby.

Bilik sewa muslimah di Pandan Indah November 2016

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 19 Oct, 2016
Bilik sewa muslimah di Pandan Indah November 2016

Teres double storey Bilik single RM 230.00 Deposit 2+1 Muslimah melayu sahaja Berhampiran MRR2, mall, lot kedai, bank, surau, masjid, hospital Kemudahan dapur, peti ais & mesin basuh 6 minit berjalan kaki ke lrt pandan indah Hubungi Diana 0194565056

Rizal tukang rumah dan plumber ampang

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 18 Oct, 2016
Rizal tukang rumah dan plumber ampang

RENOVATION AND PLUMBING 0123905895 CO . NO . P . 002359196. ubahsuai rumah / pejabat buat porch / dapur pasang tile / jubin kerja kerja paip baiki atap bocor pintu& tingkap buat cabinet kayu / batu potong pokok / rumput plaster ceiling grille & awning & auto gate wiring plug & main suis membaiki bilik air / tandas mengecat rumah / pejabat Tukar atap dan lain lain jika tuan / puan berminat sila hubungi di talian 012 3905895 ...

Mencari Baby Sitter/pengasuh di rumah

Free classified ad Location: Sarawak, Kota samarahan
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 27 Sep, 2016

Saya perlukan pengasuh/babysitter (muslim/warga tempatan) yang boleh menjaga anak 2 orang (usia 3tahun & 1 tahun setengah) harian @ boleh tinggal dengan saya. Lokasi kediaman saya Kota Samarahan. Sila hubungi saya di talian 017-2307172 (Pn...

 

Showing 1 - 15
total of 49
   firstprev1.....4nextlast

General Ads in Major cities

 

Why you should choose us

Free Ads stands out from so many other free classifieds and free ads listing websites

  • Get instant responses
  • Multiple ads posting in a single click
  • No more "30 days only of free listing"
  • Refer a friend and upgrade for free