Search
In
 

Visa Ke China, Selangor, Ampang Jaya, Taman Dagang

Category:

Wanted / Required

Sub-Category:

General

State / county:

Selangor

City:

Ampang Jaya

Area (locality):

Taman Dagang

Date posted:

26 Nov, 2018

Contact person:

Ramdandazra

Contact number:

0178478843

Website:

Description


So kat sini saya sharekan sikit tentang salah satu servis yang kami tawarkan ni antaranya ialah pengurusan visa ke China… Jadi kepada korang yang memang tak ada masa nak urus visa sebab busy or yang nak pergi China tapi tak tahu macam mana nak buat visa terutamanya korang yang first time nak pergi tu jadi dengan servis yang kami tawarkan ni,, korang dah tak perlu nak runsing lagi dah.. Kami akan uruskan untuk korang,, # Join Facebook Group: #SembangBorongChina# Join Telegram .# Instagram : @RamdanJohariBorongChina .Dazra Ventures & Consultancy (002302801-U)#TripBorongChina #TripBorongGuangzhou #TripBorongShenzhen#TripBorongYiwu #SeminarBorongChina #SifuBorong#PanduanBorongChina #VideoBorongChina #DazraVentures #Dazra#MaharajaBorong #JomBorongTerusDariSumber

Comments 0
Sort by:
Write a comment ...
Post comment
Cancel

Brand new samsung galaxy s4 s iv gt-i9400 / i9500 (factory unlocked)

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: for sell, mobiles & accessories
Posted: 18 Jan, 2015
Brand new samsung galaxy s4 s iv gt-i9400 / i9500 (factory unlocked)

Brand New Original In Pack Unlocked comes with 1 year international warranty Original from SamsungSim FreeUnlocked. Reply to us for more details


Visa Ke China, Selangor, Ampang Jaya, Taman Dagang

We have found some similar (related) Ads

Food stall for rent . * ONE MONTH FREE RENT * 档口出租 ( 免租金1个月 )

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya, Ara damansara
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 26 Apr, 2016

Food stall for rent at Ara Damansara area . Location near LRT station and office . * ONE MONTH FREE RENT & Dish washing facility will be provided . DON'T MISS OUT THIS GREAT PROMOTION ! 档口出租 ARA DAMANSARA area ...

Seminar maharajaborong china

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya, Taman dagang
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 26 Nov, 2018

PERLU LANGKAH KANAN UNTUK BERJAYA . Saya faham sesetengah dari kita memang ada hasrat nak mulakan perniagaan tapi takut atau tak berani nak mula sebab takut bisnes tu gagal. Sebenarnya bila kita meletakkan tanggapan seperti itu, ia adalah punca utama untuk membuatkan kita menjadi semakin takut untuk memulakan bisnes...

Rizal tukang rumah dan plumber ampang

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya, Ampang
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 18 Oct, 2016
Rizal tukang rumah dan plumber ampang

RENOVATION AND PLUMBING 0123905895 CO . NO . P . 002359196. ubahsuai rumah / pejabat buat porch / dapur pasang tile / jubin kerja kerja paip baiki atap bocor pintu& tingkap buat cabinet kayu / batu potong pokok / rumput plaster ceiling grille & awning & auto gate wiring plug & main suis membaiki bilik air / tandas mengecat rumah / pejabat Tukar atap dan lain lain jika tuan / puan berminat sila hubungi di talian 012 3905895 ...

REPAIR MESIN BASUH,REPAIR MESIN POTONG RUMPUT 0162832624

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya, RAWANG,SELAYANG,GOMBAK,AMPANG,SENTUL,KEPONG,JALAN IPOH,JINJING DAN LAIN2 TEMPAT
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 16 Sep, 2014
REPAIR MESIN BASUH,REPAIR MESIN POTONG RUMPUT 0162832624

KAMI REPAIR MESIN BASUH TERUS DI RUMAH ANDA TIDAK PERLU DI BAWA BALIK DGN CEPAT JAMINAN DIBERI DAN HARGA YG BERPATUTAN 0162832624,0172780662

Repair mesin potong rumput,repair chansow,repair nesin basuh,buffing,scrubbing,dll

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya, Ampang jaya,taman dagang.ampang,dan lain-lain tempat
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 16 Sep, 2014

Kami repair mesin potong rumput,repair mesin basuh, peti seguk,buffing, scrubbing,carpet extraction, vacuum wet&Dry,water pressure,blower,dsn lain2 lagi sebarang pertanyaan boleh hubungi saya 24jam.0162832624

Mencari tapak kiosk

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya, Ampang
Free classified ad Category: wanted / required, general
Posted: 23 Sep, 2016

saya mencari tapak kiosk yg murah utk disewa..Jika ada sila ws sy 0162108918

Makanan organik pallet ayam / burung puyuh

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: for sell, animals
Posted: 04 Dec, 2011
Makanan organik pallet ayam / burung puyuh

kami adalah pembekal makanan organik pallet ayam / burung puyuh. harga kami amat berpatutan rm1.50 / kg berminat sila hubungi 017-3011396 dan layari website kami di www.nssagro.com untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk2 dan perkhidmatan kami yang lain.

Honda ej smbung bayar

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: automobile, cars
Posted: 04 Dec, 2011

Kete tiptop rim warna silver hutang ader dlm 20k Dokumen perjanjian antara pemilik asal & penyambung bayar disertakan. Urusan tukar nama boleh dibuat sejurus pinjaman dengan bank langsai.Sambung bayar sesuai bagi mereka yang tak mahu @tak boleh buat pinjaman dengan bank @ namablacklist...

Tasly product is for vip only (from cina)

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: community services, community activities
Posted: 04 Dec, 2011
Tasly product is for vip only (from cina)

. Permatang Pasir, http://url.my/pp2 Free Register, http://url.my/hit780 Free Ads, http://url.my/adpost Yahoo Groups List: http://url.my/5000groupBerita Wasiat, http://url.my/hibah Taman Kelisa Ria, http://url...

Mencari pengasuh/baby sitter di ukay perdana

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: business services, baby sitters / nany
Posted: 05 Dec, 2011

Salam,Saya memerlukan pengasuh untuk bayi berusia lebih 2 bulan sekitar Ukay Perdana (Sri Baiduri).Muslim, amanah dan mementingkan kebersihan.Waktu jagaan dari 7/7.30 - 6.30, 5 hari seminggu.Lain-lain boleh dibincangkan...

Kelas pengajian al-quran,tajwid,fardu ain & hafalan solat 2012

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: education, other classes / training
Posted: 05 Dec, 2011
Kelas pengajian al-quran,tajwid,fardu ain & hafalan solat 2012

assalamualaikum wbt..Adakah anda ingin:1) Melancarkan bacaan al-quran? 2) Mempelajari asas Tajwid yg betul? 3) Belajar asas belajar al-quran dari bawah Iqra'@Qiraati@Hira'@Ruhul Amin dll? 4) Mengetahui terjemahan dan tafsiran al-quran utk surah2 pendek dan ayat2 lazim dlm solat? 5) Mendapat bimbingan utk menghafaz al-quran dgn betul?Jika YA...

Flat taman dagang

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: real estate, for sell - houses / apartments
Posted: 05 Dec, 2011
Flat taman dagang

Bedrooms:2Bathrooms:1Square Meters:750Furnished:NoPets:NoBroker Fee:NoPrice :RM90 000Type:Apartments, For saleArea:AmpangTitle type:LeaseholdTenure:99Other info:Bumi LotSize:750 sq.ft.Bedrooms:2Bathroom:1Estate agency no:30758Property Type:Apartment/ FlatSalam warga mudah semua...

Badut bubu yng sempoi 016-364 4433

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: business services, event services
Posted: 05 Dec, 2011
Badut bubu yng sempoi 016-364 4433

hubungi untuk majlis anda 016-364 4433

Looking for potential dealer's

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: for sell, clothing & apperals
Posted: 05 Dec, 2011
Looking for potential dealer's

WE ARE LOOKING FOR POTENTIAL DEALER'S OR RETAILER'SCOMES MULTIPLE CHOICES OF T-SHIRT AND GOOD MATERIALS.......PRICES ARE VERY MUCH COMPETITIVE COMPARE TO CURRENTLY SELLING PRICE...THOSE WHO INTERESTED PLS CL ME AT 0172784821 (CHANDRAMOGAN)

Bilik sewa ampang kemasukan june 2009 for couple

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: real estate, shared accomodation
Posted: 05 Dec, 2011

saya mencari bilik sewa bawah 200,sekitar ampang n open minded house mate.

Car for sale-toyota carolla ke 70 rm4500(nego)

Free classified ad Location: Selangor, Ampang jaya
Free classified ad Category: automobile, cars
Posted: 05 Dec, 2011

car FOR SALE-TOYOTA CAROLLA KE 70 mODEL 1981-1985LONG SHAFT,PROJECT CAR FOR DRIFFTERCALL EDY: 017 3023146/017 343 0815


Why you should choose us

Free Ads stands out from so many other free classifieds and free ads listing websites

  • Get instant responses
  • Multiple ads posting in a single click
  • No more "30 days only of free listing"
  • Refer a friend and upgrade for free