Search
In
 

Pendapatan Pertama Rm2+++ Dijamin, Putrajaya, Putrajaya

Category:

Business Services

Sub-Category:

General

State / county:

Putrajaya

City:

Putrajaya

Area (locality):
Date posted:

05 Dec, 2011

Contact person:
Contact number:
Website:

Description


sekarang nih, dengan harga minyak yg dah naik, barang2 pun naik.. agak susah gak utk kita nak teruskan idup.. so, why not kite bwat satu biz yg bez.. mmg dijamin dpt RM2 utk 1st Month... so.. kepada sesaper yg berminat.. sila msg friendster sy ek.. or antar email kat black_santa8785@yahoo.com... but 1st... plz makesure anda memenuhi syarat nih ek...1. umur mesti 18thn keatas..2.berpendapatan tetap3.kakitangan kerajaan atau swasta4.peniaga yg mempunyai pendapatan tetapok.. tu aje.. jgn berlengah2 lagi.. nanti rugi kalau x join.. jumpa di ambang kejayaan nanti...

Comments 0
Sort by:
Write a comment ...
Post comment
Cancel

Brand new samsung galaxy s4 s iv gt-i9400 / i9500 (factory unlocked)

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: for sell, mobiles & accessories
Posted: 18 Jan, 2015
Brand new samsung galaxy s4 s iv gt-i9400 / i9500 (factory unlocked)

Brand New Original In Pack Unlocked comes with 1 year international warranty Original from SamsungSim FreeUnlocked. Reply to us for more details


Pendapatan Pertama Rm2+++ Dijamin, Putrajaya, Putrajaya

We have found some similar (related) Ads

Belajar al quran untuk dewasa (wanita sahaja)

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 02 Feb, 2012
Belajar al quran untuk dewasa (wanita sahaja)

tidak perlu malu atau segan untuk belajar membaca Al Quran, sebagai seorang islam wajib tahu membaca, jika anda tidak pandai, mari saya ajarkan. Insyallah kesungguhan yang ada bakal mengatasi malu yang membuntu...

Perkhidmatan memasak

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 29 Mar, 2012

Saya aina ingin menawarkan kepada sesiapa yang ingin membuat tempahan makanan seperti laksa,mee goreng,buhin goreng, koewtiau goreng bolehla membuat tempahan di talian 017-2836401

Tukang tebuk lubang dinding atau kayu

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 29 Aug, 2012
Tukang tebuk lubang dinding atau kayu

Kami Menyediakan Khidmat tebuk Lubang Dinding Atau Kayu Di Sekitar putrajaya1-10 Lubang - RM 3.0011-20 Lubang - RM 2.8021-30 Lubang - RM 2.7030 dan Keatas - RM 2.50Harga diatas termasuk Wall Plug. Saiz Lubang mengikut kehendak Pelanggan...

Tempah jahit baju putrajaya

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 29 Sep, 2012

Assalamualaikum... Kali ini saya mahu membuat pengumuman...bagi kawan2 yang ingin menempah jahit baju kurung asli,boleh lah menempah dengan saya....Upah untuk sehelai tak mahal...RM30 sahaja untuk yg takde piping...

Pinjaman peribadi - kowaja,kowamas,aid dan mbsb

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 12 Jan, 2012

Hubungi Mimi Asma di talian 019-455 3356 atau layari http://tawaranpinjaman.blogspot.com.Kami menyediakan khidmat urus pinjaman peribadi dgn Koperasi-Koperasi berdaftar.Pinjaman sehingga RM 200,000.00...

Cheesecake dan aneka kek di the cheesecake corner

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 06 Dec, 2011
Cheesecake dan aneka kek di the cheesecake corner

Kami menerima tempahan pelbagai aneka kek untuk kek perkahwinan, kek menyambut peristiwa, tempahan khas untuk cenderamata perkahwinan dll- Cheesecake (chilled/baked) Flavor : blueberry, strawberry, oreo, chipsmore, chocolate flake, lemon, kiwi & fruit- Chocolate moist- Chocolate cake with cheese - Sponge cake - Blueberry cake - Fondant - Butter cream - Cup cake Servis Penghantaran percuma sekitar putrajaya & CYBERJAYA Maklumat lanjut sila layari lama webhttp://bluetuleep...

Seeking genuine j.v partner for a fantastic new product

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 13 Feb, 2012
Seeking genuine j.v partner for a fantastic new product

Seeking Genuine J.V Partner for A Fantastic New ProductOpportunity for a genuine business investment with guaranteed returns for a new product in development that is :Minimum start up capitalSolves a common problem for mobile gadgetsWorldwide appealHuge marketability potentialEasy and cost effective to manufactureHigh profit marginEasy to understandFirst of it's kind in the worldSeed funding required to take the product into next stage of development...

Katering nasi beryani dan tomato sedap dan murah sekitar bangi putrajaya

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 27 Aug, 2012
Katering nasi beryani dan tomato sedap dan murah sekitar bangi putrajaya

sempena bulan puse ni kami sedia menghantar samada bungkus atau katering untuk nasi beryani dan tomato samada tujuan sedekah atau makan berbuka beramai2.....harga sangat berpatutan insyaAllah... keterangan klanjut bole call saya PN...

Perkhidmatan sewa pa sistem dan pengacara majlis/dj

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 25 Mar, 2012

kami menyediakan perkhidmatan sewa PA SISTEM dan pengacara majli/DJ untuk majlis anda.kami menyediakan pakej pakej yg sesuai untuk majlis anda dengan harga yang berpatutan.perkhidmatan kami meliputi kawasan putrajaya ,kuala lumpur , selangor DAN negeri sembilan ...

Free photography session (outdoor)

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 06 Jul, 2012

Me and my husband currently attempting to build up a photography portfolio- this means if you are willing to get in front of the camera and have some spare time then I'd love you to get involved! It is totally FOC...

Master room at cyberia cresent 1, cyberjaya

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: real estate, for rent - houses / apartments
Posted: 04 Dec, 2011

Bedrooms:1Bathrooms:2Furnished:YesPets:NoBroker Fee:NoMaster Room available on JULY, 20012. Guarantee the Room is very nice. It's located opposite MMU university.Location: very near to restaurant, 1 minute to MMU university and 15 minute to limkokwing by bus...

Ex900 samsung cpu touch screen wi-fi mid,netbook,laptop.

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: for sell, computers & hardware
Posted: 04 Dec, 2011
Ex900 samsung cpu touch screen wi-fi mid,netbook,laptop.

ProcessorSamsung 32bit ARM926EJ-SFrequency533 MHz CPUMemoryRAM 128MBFlash Memory2GBWiFi802.11 b/gCameraBuilt-in 1.3 MegaOperating systemAndroid 1.7 versionReset holeHidden (reset function)ResolutionWVGA 800 x 480 PixelSize7 inch TFT 16:9Touch ScreenAll mirror, high sensitive touch screen operationBuild-in touch screenI/O PortUSB 2...

Mencari transit untuk anak sekolah presint 9

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, baby sitters / nany
Posted: 04 Dec, 2011

Salam.Saya sedang mencari tempat untuk transit anak berumur 9 & 7 tahun terutama di rumah sahaja sementara menunggu masuk KAFA Putra presint 9 jam 2.15 petang. Siap makan tengahari. Pls respond jika ada maklumat (019-2759577-ida)...

Black and white male kitten persian

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: for sell, animals
Posted: 04 Dec, 2011
Black and white male kitten persian

-I got 1 black n white make kitten persian. -Age: 2 month -Very healthy and vaccinated.. -If ua are interested please call me for detail..0193348284 (helmie)

Kain pasang batik sutera original

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: for sell, clothing & apperals
Posted: 04 Dec, 2011

anda boleh dapatkan kain pasang batik sutera kelantan original di http://fabricforyou.blogspot.com

Perlukan pengasuh?

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, baby sitters / nany
Posted: 04 Dec, 2011

Saya menawarkan khidmat mengasuh untuk baby yang berumur 6 bulan ke atas. Saya tinggal di Pangsapuri Putra Damai, Presint 11. Kepada sesiapa yang berminat, boleh berhubung terus dengan saya di talian 017-7383614 (Mariana).

Kerja mudah dan senang serta menguntungkan!!!!!!

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: jobs & career, internet jobs
Posted: 04 Dec, 2011

Company Name:http://www.perigiduit.com/?ref=effiePosition Type:Part-timeExperience:19 - 20KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENYERTAI PROGRAM INI SILA LAYARI LAMAN WEB DIBAWAH. DENGAN USAHA DAN DAYA KERJA KAMU AKAN MENDATANGKAN UNTUNG YANG LUMAYAN...

Toner hp laserjet

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: for sell, computers & hardware
Posted: 04 Dec, 2011
Toner hp laserjet

Macam dalam gambar-tersalah beli model

New 2 sty taman timah, dengkil

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: real estate, for sell - houses / apartments
Posted: 05 Dec, 2011
New 2 sty taman timah, dengkil

Bedrooms:4Bathrooms:3Furnished:NoPets:NoBroker Fee:No- Rumah baru - Available 20x75 & 20x78 - FREEHOLD - 4bedroom 3bathroom - Dari RM410,000 - Non-Bumi Lot - Few unit leftJarak Taman Timah ke :-kuala lumpur : 45 minit KLIA : 18 minit Kota Warisan : 10 minit Pekan Dengkil : 4 minit Presint 20: 10 minit UKM Bangi: 18 minitKemudahan :- Kedai makan, Masjid, balai polis, Klinik kesihatan, P...

Mencari seorang pengasuh atau taska

Free classified ad Location: Putrajaya, Putrajaya
Free classified ad Category: business services, baby sitters / nany
Posted: 05 Dec, 2011

Assalamualaikuum wbt dan Salam 1MalaysiaSaya sedang mencari seorang pengasuh atau taska untuk menjaga anak saya baby boy yang berusia 1tahun pada April 2012 ini.Kriteria:- Muslim & menyayangi bayi/anak kecil- Kawasan liputan Presint 9 fasa 5/6/7/12- Kelengkapan bayi disediakan-Dah pandai berjalanSekiranya berminat hubungi saya:ina017-9561326puteri_manisha@yahoo...


Why you should choose us

Free Ads stands out from so many other free classifieds and free ads listing websites

  • Get instant responses
  • Multiple ads posting in a single click
  • No more "30 days only of free listing"
  • Refer a friend and upgrade for free